Pedicure

Pedicure behandeling (30 min)
Deze basisbehandeling bestaat uit het knippen van de nagels, verwijderen van eelt en/of likdoorns, behandelen van ingroeiende en/of verdikte nagels, verzorgen van de nagelomgeving en het inmasseren van verzorgende crème/olie.

Pedicure behandeling & voetbad met Dode Zeezout (45 min)
De basisbehandeling aangevuld met een verfrissende, ontspannende en harmoniserend voetbad op basis van Dode Zeezout.

Pedicure behandeling & voetmasker (45 min)
De basisbehandeling aangevuld met een voedend masker op basis van natuurlijke oliën, waaronder calendula en lavendel voor een verzachtende en helende werking van de huid.

Pedicure behandeling & voetscrub (45 min)
De basisbehandeling aangevuld met een scrub/peeling verrijkt met natuurlijke oliën en heerlijk geurende aroma’s voor perfecte verzorgende werking van de huid.

Cosmetische voetverzorging
Deze verwennerij voor uw voeten bestaat uit allereerst een kalmerende voetspray verrijkt met kruiden en een voetenpeeling/-scrub voor het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de doorbloeding. Aansluitend een voetbad op basis van Dode Zeezout en een vochtinbrengend voetenmasker op basis van natuurlijke oliën. Ter afsluiting een verzorgende crème/olie.

Voetverzorging diabetische- en reumatische voet
De voetverzorging bij mensen met diabetische of reumatische voeten vereist extra zorg. De voeten zijn kwetsbaar en vaak extra gevoelig. Pedicure Alblasserdam weet deze extra zorg te geven door een juiste behandeling en tips voor de verzorging thuis.

De behandeling wordt veelal vergoed door uw verzekeraar. Vraag ons naar informatie.